Sjælland

3480 Fredensborg

www.flowerchild-ragdoll.dk
Info:

Flowerchild er stamnavnet på et lille stueopdræt , hvor der primært opdrættes kæle katte af racen Ragdoll.
Vi - der står bag Flowerchild - er Pia Lena Sørensen og Niels Jørgen Lynge. Vi bor i Fredensborg, som ligger i Nordsjælland.

DK Seierø's Ragdoll

Dorthe Seierø Eltong

Hviddingvej 65
2610 Rødovre

www.ragdoll.dk
Info:

My name is Dorthe and together with my husband Tony, we have the cattery SEIERØ'S RAGDOLL.
It all started in 1998 when our house cat died and we wanted to have another cat we all could fondle and hold, so we looked in cat books and there it was ... the Ragdoll!
Our cattery include all the tradidional Ragdoll colours but also lynx, tortie, torbie, red and creme.

DK Cat2Be

Dorina Jacobsen

4681 Herfølge
Tlf: 2614 3101
www.cat2be.dk

DK Cathwin's

Cathrine og Mogens Dalhoff Moll

Roskildevej 98
3400 Hillerød

FB:  DK Cathwins Ragdoll Cattery

Info:

Cathwin´s Ragdoll Cattery - er et lille harmonisk stueopdræt af Ragdolls i Hillerød -  hvor vores katte og killinger er i højsæde.

Vi ønsker for vores killinger, at de har et dejligt temperament og et roligt sind sammen med deres kommende ejere og lægger vægten på kvalitets kæle katte.

Vi opdrætter mest kælekatte og alle med FiFe Stamtavler

Vi er medlem af Katteklubben og Ragdoll klubben Danmark og vores vision er bløde, blide og elskelige Ragdolls i farverne blå – rød – creme – brun – chokolade – tabby – tortie – bi og mange andre spændende ting.

Vi ser frem til at inviterer dig/jer til at se vores lille opdræt.

DK Fjordbækken's

Susanne og Jesper Bronke

Stationsvej 56, Holme Olstrup
4684 Holmegaard

www.fjordrag.dk
Info:

Fjordbækken's Ragdoll er et kærligt opdræt hvor vores katte betyder meget for os. Vi ligger stor vægt på kattens trivsel og at vores killinger er sunde med et pragtfuld temperament.

Vi bor i Holme Olstrup ved Næstved på en lille landejendom med masser plads til vores skønne Ragdolls. Er du interesseret i at vide mere om os og vores opdræt, er du velkommen til at skrive eller ringe, vi har altid tid til en hyggesnak.

DK Collettos

Marija & Dennis J. Kulager Ipsen

Hårlev bygade 21
4652 Hårlev
Tlf.nr. 22630942 / 24641424

www.collettoscats.dk
DK DejaKotki

Beata Deja

Gislingevej 29
2700 Brønshøj

DK*DejaKotki  , som ejes af Beata Deja
Vi er en familie på 4. Vi bor i rækkehus. Vores katte er altid omkring os og de  har  også mulighed for at gå ud i vores indhegnet, og sikker baghave.

DK Fiorellino

Francesca Penzo Juel

Hannemanns Alle 6.U. 1.1.,
2300 København S

www.fiorellino.eu
Info:

DK Fiorellino & DK Hellidolls.
Vi er to søstre, der har en stor fælles passion for katte. Vi startede som opdrættere i 2012. Vores katterier hedder DK Fiorellino og DK Hellidolls, og vi er fælles om vores hjemmeside. Den første kat vi købte, var en Ragdoll (Xanthippe) tilbage i 2012.

DK Hellidoll

Federica penzo

Støberigade 23, 1. tv.,
2450 København SV

www.fiorellino.eu
Info:

DK Fiorellino & DK Hellidolls.

DK Kibscat

Lisbeth Mølgaard

Adresse: Vrangstrupvej 88
Postnr & By: 4171 Glumsø
Telefonnummer: 22376051
E-mail: Stilis@dlgtele.dk

www.facebook.com/dlgtele.dk
DK Misbirkendof

Tina Birkendorf

Rugvangen 26
4060 Kr Såby

www.misbirkendorf.dk
Info:
Dk misbirkendorf er et lille kærligt opdræt i hjemmelige omgivelser, beliggende mellem Roskilde og Holbæk.
Vi lægger stor vægt på temprementog sundhed påvores katte.

Kattene og vores lille hund lever sammen med vores familie, hvor de bliver udsat og vant til alle dagligdagens forskellige lyde og dufte, da vi syntes det er en vigtigt de bliver sosialiseret fra de er helt små.

Vi er et Fife registreret opdræt.

Familien består af alle kattene en Chihuahua en søn en far samt en mor.
Vi har lejlighedsvis killinger.
DK Softside's

Camilla Ahlgren

Charlottenlund

www.facebook.com/Softsides/
Info:

Lille katteri, hvor kattene lever sammen med os i det daglige.