Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Klubbens historie - Ragdollklubben Danmark

Starten på Ragdoll Klubben Danmark

Ragdoll Klubben Danmark er en nystartet specialklub, som har til formål at udbrede kendskabet til ragdoll racen.

Ragdollen er en relativt lille race i Danmark, og opdrættere og kælekatskøbere har derfor gennem en periode haft et fælles forum i sammenslutningen Ragdollvenner, som må siges at være forgængeren for den nuværende specialklub.

Ragdollvenner blev startet af Lone Wrensted Antonisen, som opdrætter ragdolls under stamnavnet DK Wrensted. Lone tog initiativ til sammenslutningen Ragdollvenner på opfordring af to killingekøbere fra foråret 2008, som havde opdaget, at der ingen specialklub var for racen. Lone skabte derfor i 2008 hjemmesiden Ragdollvenner.dk for alle ragdollejere & tilhængere. Netværket begyndte at blive større, og lysten til at arbejde for racens udbredelse voksede.

I løbet af 2011 blev der snakket frem og tilbage om opstarten af en specialklub for ragdolls, og den 20. august var der stiftende generalforsamling, hvor der blev stemt for en specialklub under Felis Danicas regler. I november 2011 blev specialklubben Ragdoll Klubben Danmark en realitet, så nu skal der for alvor arbejdes.

I 2015 er klubben vokset til over 60 medlemmer, og der bliver ved med at komme nye medlemmer.


DK Jaquet Cha Cha Cha, Blå Mitted Ragdoll ( Rag a 04 ),
Født 07.11.2011, Opdrætter Karen Jaquet,
Ejer: Tina Kjeldahl-Vallon & Lothar Vallon. Foto: Kattefotografen