Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Bestyrelsen - Ragdollklubben Danmark

Bestyrelsen

Formand

Formand

Dorthe Seierø

Jeg fik min første ragdoll i 1998. Det var også var min første racekat. Hun var blå mitted, og på det tidspunkt var de mittede ragdolls ikke godkendt endnu. Det blev de først pr. 1/1-99. Allerede efter 1. show var jeg solgt til katteverdenen. Jeg fik mit første kuld i 1999, og siden er det jo gået fremad, bl.a. med import af nogle af de første tortie og tabby (lynx) ragdolls, for senere efter et stort avlsarbejde at få godkendt dem i FiFe fra 1/1 2005. 

 

Siden 2011 har jeg været en del af Katteklubbens bestyrelse, og da jeg blev spurgt, om jeg ville være en del af Ragdollklubben Danmarks bestyrelse, tøvede jeg ikke.  Jeg nyder at fortælle om racen og håber, jeg kan dele lidt ud af den erfaring, jeg har fået gennem mange år.

Næstformand

Næstformand

Mette Djaba

Jeg forelskede mig hovedkulds i ragdollkatten, da en blå bicolour killing ved navn DK Hollsedoll Orkan Alberto i 2009 flyttede ind og blev en del af vores familie. Min mand og jeg begyndte at udstille, i 2010 søgte vi stamnavnet DK Rags of Silk, og vi har nu opdrættet ragdolls i over 10 år. Det har været et spændende og lærerig rejse, som er blevet beriget af mødet med andre opdrættere, som har delt deres erfaringer og viden med os undervejs.

Jeg har længe lavet opgaver for Ragdollklubben og er gået ind i det officielle bestyrelsesarbejde for at give noget tilbage til fælleskabet. Jeg ønsker at medvirke til at udbrede viden om racen og bevare de racetypiske egenskaber. Jeg har lang erfaring med bestyrelsesarbejde i andet regi og kan i øvrigt bidrage med kompetencer inden for kommunikation, markedsføring, projektledelse og event management.

Kasserer

Kasserer

Anne Gahrn Bendtsen

Min allerførste ragdoll, DK Big-Bang Eridanus Woody fik jeg i 2005. Han var et skønt brød af en kastrat, som jeg tog på udstillinger med. Det gav blod på tanden til mere, så vi fik vores første avlspige DK Big-Bang Nightsky Holly i 2008, og vores stamnavn DK Hollsedoll i 2009, da vi skulle til at have vores første kuld. Vi holder os til at have få avlshunner, maks tre stk af gangen og har så et par kastrater derudover.

Jeg har været med i Ragdollklubben Danmark siden klubbens begyndelse. I starten som suppleant og revisor for bestyrelsen og siden 2020 som kasserer. Af andet kendskab til forenings- og bestyrelsesarbejde har jeg redet heste i mange år, hvor jeg som ung sad i stævneudvalget en del af årene. Jeg har siddet i tuneringsudvalget i Odense Eventyr golf, og jeg har siddet i en personaleforening på et tidligere job. Jeg har altid været glad for at være med til at samle folk om en fælles glæde.

Privat bor jeg sammen med min mand i et lille hus på Nordfyn, med en indhegnet have til kattene. Jeg arbejder til dagligt som graver. Jeg synes det er spændende at være med at skabe en rum, hvor vi i fællesskab kan dyrke vores fælles glæde om ragdolls.

Bestyrelsemedlem

Bestyrelsemedlem

Susan Jonassen

Min baggrund for at melde mig til denne bestyrelsespost er først og fremmest min store kærlig for Ragdoll og ikke mindst katte i al almindelighed. Jeg er født i 1959 og har siden jeg var 10-11 år gammel haft kat i mit liv, så det bliver til mere en 40-års erfaring med skønne katte. I 1999 fik jeg mit stamnavn DK Big-Bang, hvor jeg også fik min første racekat en Norsk Skovkat. I 2003 importerede jeg min første Ragdoll fra Sverige. PR/GIC.S*Lilltassens Tindra blev stammor til mit Ragdoll opdræt. I dag opdrætter jeg stadig begge disse to dejlige racer.

Jeg har stor erfaring med at sidde i bestyrelse, har haft flere årlange poster i forskellige foreninger og arbejdspladser. Jeg synes det er spændende at være med, der hvor tingene sker, samt have en hvis indflydelse på klubbens politik. Jeg synes især denne post er spændende, at få lov til at være med til at starte en klub op fra bunden og forhåbentlig se, hvordan den blomstrer og bliver til en klub, alle vi Ragdoll elskere kan være stolte af. 

Bestyrelsemedlem

Bestyrelsemedlem

Jette Sanderhoff

Jeg har haft kat i mange år, men min første Ragdoll fik jeg i 2016. Jeg har været trofast killingenusser hos DK Rags of Silk, og da der var brug for en fodervært sprang jeg til uden betænkeligheder. Jeg har tabt mit hjerte til Katteverdenen i almindelighed og til ragdollracen i særdeleshed, og i 2019 fik jeg så mit stamnavn DK Resdallas.

Mine tidligere bestyrelsesposter har været i en helt anden verden. Først i fodboldafdelingen i en lille lokal idrætsforening, hvor jeg agerede som kamparrangør. Sidenhen blev jeg Danmarks første kvindelige formand for en Superliga fodbold fanklub.

1. Suppleant

1. Suppleant

Jette Sanderhoff

Jeg har haft katte størstedelen af mit liv og har altid haft en forkærlighed for de langhårede. Derfor var det ikke unaturligt, at mit møde med ragdollracen førte til en forelskelse i racen pga. dens fantastiske ydre og lige så skønne sind. Forelskelsen første til at jeg fik mit stamnavn, DK Mateli i efteråret 2018 og min første ragdoll flyttede ind i foråret 2020. Jeg er uddannet dyrlæge og forsøger hele tiden at blive dygtigere hvad angår kattene og håber at kunne bidrage med min viden til fordel for klubbens medlemmer. Jeg har tidligere erfaring med bestyrelsesarbejde fra min tidligere ejerforening, hvor jeg nåede at besidde posten som formand i et år inden jeg valgte at træde tilbage fra bestyrelsen da vi var ved at sælge vores lejlighed.

2. Suppleant

2. Suppleant

Tabita Kehlet

Jeg fik min første ragdoll i sommeren 2010. Jeg havde år forinden forelsket mig i de smukke blå øjne og det flotte temperament, der blev beskrevet. Han døde desværre af FIP knap 1 år gammelt. Jeg var helt forelsket i racen, og jeg måtte have en ny rimelig kort tid efter, min første ragdoll var død mindre end et år efter, at jeg købte ham. Den næste ragdoll købte jeg fra en opdrætter, der satte gang i, at jeg begyndte på udstilling. 

Jeg udstillede meget de første par år og fik også 2 ragdolls mere. Lige så stille begyndte tanken om opdræt at få sin spæde start. Jeg var i forvejen næsten altid med på diverse foredrag som også involverede opdræt. Jeg tog derfor opdrætter diplomuddannelsen. I 2014 fik jeg mit stamnavn DK TabiRags, men først i 2016 fik jeg min første avlshun. 

Jeg har tidligere siddet i bestyrelsen i Ragdollklubben og inden da også hjulpet til med at lave arrangementer af forskellig karakter for Ragdollklubben.

Webmaster

Webmaster

Jesper Langkjær
Jesper Langkjær er klubbens webmaster. Han er ikke en del af bestyrelsen, men har venligst stillet sig til rådighed i forhold til at stå for teknikken bag hjemmesiden.