Ragdollklubben er for alle som interessere sig for ragdoll.

Dorthe Seierø

Jeg fik min første ragdoll i 1998. Det var også var min første racekat. Hun var blå mitted, og på det tidspunkt var de mittede ragdolls ikke godkendt endnu. Det blev de først pr. 1/1-99.

Allerede efter 1. show var jeg solgt til katteverdenen. Jeg fik mit første kuld i 1999, og siden er det jo gået fremad, bl.a. med import af nogle af de første tortie og tabby (lynx) ragdolls, for senere efter et stort avlsarbejde at få godkendt dem i FiFe fra 1/1 2005.

Siden 2011 har jeg været en del af Katteklubbens bestyrelse, og da jeg blev spurgt, om jeg ville være en del af Ragdoll Klubben Danmarks bestyrelse, tøvede jeg ikke.
Jeg nyder at fortælle om racen og håber, jeg kan dele lidt ud af den erfaring, jeg har fået gennem mange år.

Susan Jonassen

Min baggrund for at melde mig til denne bestyrelsespost er først og fremmest min store kærlig for Ragdoll og ikke mindst katte i al almindelighed. Jeg er født i 1959 og har siden jeg var 10-11 år gammel haft kat i mit liv, så det bliver til mere en 40-års erfaring med skønne katte. I 1999 fik jeg mit stamnavn DK Big-Bang, hvor jeg også fik min første racekat en Norsk Skovkat. I 2003 importerede jeg min første Ragdoll fra Sverige. PR/GIC.S*Lilltassens Tindra blev stammor til mit Ragdoll opdræt. I dag opdrætter jeg stadig begge disse to dejlige racer.

Jeg har stor erfaring med at sidde i bestyrelse, har haft flere årlange poster i forskellige foreninger og arbejdspladser. Jeg synes det er spændende at være med, der hvor tingene sker, samt have en hvis indflydelse på klubbens politik. Jeg synes især denne post er spændende, at få lov til at være med til at starte en klub op fra bunden og forhåbentlig se, hvordan den blomstrer og bliver til en klub, alle vi Ragdoll elskere kan være stolte af.

Susan står også for alt omkring genetik og kontakt til Felis Danica's avlsråd.
Så hvis du har spørgsmål til din stamtavle, farver og mønster eller andet så kontakt hende.

Niels Lynge

Jeg har gennem mange år arbejdet som kasserer i andre foreninger, har været med til at starte den grundejerforening op, for det kvarter, hvor jeg er bosat, og er fortsat med i bestyrelsen for denne forening.

Da vi så skulle have gang i arbejdet med at starte en specielklub for ragdoll’s, var jeg helt med på ideen om at træde ind i bestyrelsen, og deltage i denne som kasserer.
Vi fik i 2009 vort stamnavn DK Flowerchild, og har siden da fået 1 til 2 kuld killinger om året.

Niels er også den som tager sig af nye udstiller, så hvis du har lyst til at udstille, eller spørgsmål til hvordan en udstilling forgår så kontakt Niels.
Hvis han ikke selv er tilstede på en udstilling vil han sørge for at der er en anden som kan hjælpe dig på dagen.

Bestyrelsemedlem

Jesper Langkjær

Jeg har gennem mange år arbejdet i forskellige bestyrelser, herunder: bilforening, singleforening og sportsforeninger. Ragdoll Klubben Danmark er den tredje forening, som jeg har været med til at starte op.Opstarten af en ny forening er altid spændende - men også hårdt arbejde.

Da jeg blev spurgt, om jeg ville indtræde i bestyrelsen i Ragdoll Klubben, var jeg ikke et øjeblik i tvivl. I 2009 fik vi vore første ragdoll - en dejlig hankastrat. Vi var med det samme solgt til denne skønne race. Vi fik i 2010 vort stamnavn DK Rags of Silk, og i 2011 fik vi vores første kuld. Mit ønske er, at vi med specialklubben for ragdolls kan være med til at udbrede kendskabet til racen for kælekatkøbere, og en skabe en klub som både nye og gamle opdrættere kan søge og give råd gennem.

Web ansvarlig
Bestyrelsemedlem

Anita Farrugia
1. Supleant

Tabita Kehlet

Jeg er forholdvis ny indenfor ragdollverdenen. Jeg fik min første ragdoll for små 4 år siden og herefter har interessen for racen kun vokset. Jeg har i dag 3 ragdolls og har efterhånden deltaget i mange udstillinger i både ind- og udland. I efteråret 2013 blev jeg spurgt om jeg ville være med i ragdollklubbens aktivitetsudvalg og det ville jeg hjertens gerne. Herefter blev jeg på general forsamlingen i foråret 2014 spurgt om at være suppleant. Dette ville jeg så også gerne. Senere i dette forår fik jeg mit stamnavn DK TabiRags. Så jeg brænder for racen ragdoll og synes det er en fantastisk race og jeg vil med glæde være med til at forbedre kendskab og viden omkring disse skønne katte i fremtiden.

2. Supplant

Anne Gahrn Bendtsen