Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Arrangementer - Ragdollklubben Danmark

Arrangementer i Ragdollklubben Danmark

 

11. marts 2023 Temamøde og Generalforsamling i Ragdollklubben Danmark

Tid: Lørdag, den 11. marts 2023 kl. 11.00 – ca. 17.00

Sted: Tingstedet, Vesterled 8, 5471 Søndersø

Tilmelding: til Anne G. Bendtsen på kasserer@ragdollklubben.dk senest d. 4/3-23. Husk at angive antal personer, der deltager.

Glæd dig til en spændende temadag, hvor vi sætter fokus på aktuelle emner vedr. ragdollracens udvikling og sundhed. I forbindelse med temadagen afholder vi Ragdollklubben Danmarks årlige Generalforsamling og forkæler de fremmødte medlemmer med en lækker frokost.

Dagen kommer til at bestå af en række mindre oplæg, gruppediskussioner og networking, så find alle dine spørgsmål frem til dagen, så hjælpes vi ad med at få dem besvaret. Programmet og tidspunkterne tilpasses på dagen. 

Oplæg om blodtyper og b3-varianten

Dyrlæge Louise Krogsgaaard Larsen, som opdrætter ragdolls under stamnavnet DK Mateli laver et oplæg for os om blodtyper hos kat og problematikken omkring den nye b3-variant hos ragdolls, som har haft stor betydning for antallet af ragdolls, der har blodtype B eller er bærer af b. Med udgangspunkt i basal genetik vil Louise gennemgå, hvorfor det som opdrætter er relevant at kende sin kats blodtype, hvorfor den nye b3 allel kan komplicere tingene, og hun kommer med et bud på, hvordan vi som opdrættere skal forholde os til blodtypen.

Vi runder af med en fælles snak om vores oplevelser med resultater af blodtypetest, og der er mulighed for at stille spørgsmål til Louise.

Avlsbefalinger for ragdollracen i Danmark

Som følge af problematikken omkring blodtype B og b3-varianten har Avlsrådet og Ragdollklubben Danmark i samarbejde opdateret avlsanbefalingerne for ragdolls.

Karen Jaquet er en del af Felis Danica Avlsråd. Hun fortæller på mødet, hvordan avlsrådet arbejder, og hvad man som opdrætter kan bruge dem til.

Vi gennemgår sammen de nye avlsanbefalinger og taler i mindre grupper sammen om, hvordan vi som opdrættere tænker at arbejde med avlsanbefalingerne i vores opdræt.

Generalforsamling i Ragdollklubben Danmark

Dagsorden

1.    Valg af dirigent

2.    Godkendelse af dagsorden

3.    Valg af referent

4.    Valg af stemmetæller

5.    Bestyrelsens beretning v/næstformand Sanne Wibroe

6.    Regnskab

7.    Fastsættelse af årskontingent

8.    Indkomne forslag

9.    Valg i henhold til §6

       På valg er:

       Formand. Dorthe Seierø (genopstiller)

       Bestyrelsesmedlem. Mette Djaba (genopstiller)

10.  Valg af 2 suppleanter

       På valg er:

       Jette Sanderhoff (genopstiller)

       Tabita Kehlet (Genopstiller ikke) 

11. Valg af revisor

       Bestyrelsen genindstiller - Connie Rasmussen (genopstiller)    

       Valg af revisorsuppleant – bestyrelsen genindstiller Marianne Kjær Jensen (genopstiller)

12.  Eventuelt

Frokost

Ragdollklubben Danmark er vært for en lækker frokost bestående af italiensk anti-pasti bestående af pålæg, grønt og friskbagt brød. Du finder f.eks. Prosciutto crudo, Mortadella, Salami, Taleggio, Fontal, Grillet peberfrugt, Grillet borettane løg, Soltørrede tomater, Oliven, Salat, Frisk grøn pesto fra Genova, Hjemmelavet oliventapenade,

Af hensyn til organsering og indkøb bedes du tilmelde dig senest den 4. marts 2023 til Anne G. Bendtsen på kasserer@ragdollklubben.dk. Husk at angive antal personer, der deltager.

--------------------------------------------------------------------------------

 

25. marts 2023 Topkattefejring og fejring af klubkatte med nye titler

Sted: Jyraks udstilling, Juelsminde Hallerne, Tofteskovvej 12, 7130 Juelsminde

Tid: Vi afpasser bedømmelser og tidspunkt for fejring af Jyraks Topkatte 

Ragdollklubben fejrer alle klubbens Topkatte med overrækkelse af præmier og lidt lækkert til ganen. Samtidig vil klubben overrække præmier til medlemmernes nye titelkatte. Husk at indsende dine certifikater, hvis du ønsker din præmie ved denne lejlighed. 

HUSK!! at du senest 10. marts 2023 skal have indsendt data på titeltagere for hvem, du ønsker at afhente præmier i Juelsminde.

 

19. august 2023 Sommerfest i Ragdollklubben,

Sted: Et sted i Jylland

Mere information følger

 

23. september 2023 Fejring af klubkatte med nye titler

Sted: Racekattens udstilling Køge Nord sport center Skolevej 7, 4600 Køge

Klubben overrækker præmier til medlemmernes nye titelkatte. Husk at indsende dine certifikater, hvis du ønsker din præmie ved denne lejlighed. 

HUSK!! at du senest 9. september 2023 skal have indsendt data på titeltagere for hvem, du ønsker at afhente præmier i Ry.